ناوگان معظم شرکت لبنیات و بستنی مانیزان(۱).

عکس ها از محمد رضایی و پیج وان تراک . روز دوستان عزیز بخیر و امیدوارم که حال دلتون درجه ۱ و عالی باشه . یک ناوگان بسیار فوق العاده اما کمی قدیمی که متعلق به شرکت لبنیات و بستنی مانیزان کرمانشاه هستند که عکس ها مربوط به سال های ۹۳ و۹۴ میشن . ناوگانی متشکل از بنز ، اسکانیا ، رنو ، داف ولو که در اون سال ها که تازه واردات بنز اکسور ، داف و رنو به ایران که آغاز شده بود این شرکت در غرب کشور با بروزترین ماشین های اون زمان جولان میداد. جالب تر از همه این شرکت به عراق ، ازبکستان ، روسیه ، ارمنستان ، گرجستان ، لیتوانی صادرات داشته که هنوز هم در حال فعالیت هست و این جوری هم که شنیدم امتیاز حمل ونقل این شرکت توسط شرکت آماج بار کرمانشاه خریداری شده است . در دو عکس پایین هم ترانزیت بار این شرکت توسط ترانزیت های یخچالدار به کشور ازبکستان گرفته شده است . یک بخش دیگه از این پست مانده که انشالله براتون خواهم گذاشت . امیدوارم که لذت ببرید و نظرات روی این پست عالی و درجه ۱ باشد .

درباره manitavakol

عکس آواتار
بنام خدا مانی توکل هستم از نویسندگان قدیمی سایت ایران ترانزیت . لیسانس عمران دارم ، عاشق ماشین هستم سواری و سنگین . از سال 91 با ایران ترانزیت اشنا شدم 8 ساله که با مدیر سایت دوست خوبم وحید کریملو رفیق و دوست هستم عاشق ماشین های اروپایی و امریکایی علی الخصوص آلمانی هستم و بشدت روی ماشین های آلمانی علاقه دارم . درحال پیگیری برای گرفتن پایه 2 و سپس پایه 1 هستم تا به امید خدا اگر قسمت شد پایه 1 بگیرم و بتونم در این حرفه کار کنم . مخلص همه ی رانندگان ایران زمین و بچه های ایران ترانزیت گل هم هستیم و همه تون رو دوست داریم انشالله زیر سایه پروردگار متعال زندگی اروم و خوبی درکنار خانواده هاتون داشته باشید . ارزوی سربلندی برای قهرمانان حمل و نقل ایران و مردم کشورم رو دارم.

۳۰ دیدگاه

  1. عکس آواتار

    آکسور سفید فول کالر تیپ۲ سینه مشکی خیلی زیباست

  2. عکس آواتار
    آرتین فتحعلی پور

    مانی عکس سه و پنج فکر کنم ممد ۴۸۰ گرفته

    بعدش جونم به اون داف زرده بنازم به ابهتش هنوز که هنوزم می‌بینمش می بینم اون بهت شیش سال پیش هنوزم داره

    • عکس آواتار

      همه رو‌محمد ۴۸۰ گرفته منهای اسکانیا قرمز و اون اسکانیا قرمز و رنو های پریمیوم و داف سفید رنگ

  3. عالی مثل همیشه چه ماشین های رنگی شادی رو هم داشتن اون موقع و از ماشینا هم معلومه راننده هاشون چقدر ماشین باز بودن که بهشون میرسیدن.

  4. اسکانیا باشه
    کاربنی باشه
    سپر مشکی وپهن باشه
    تاپ لاین باشه
    دیگه چیزی کم نداره
    درجه یک یک

    • عکس آواتار

      یعنی میشه آخرت ماشین این شرکت چهارتا هم ار۵۶۰ گرفته بوده سال ۹۵ با ۱۰ تا هم اکتروس تیپ ۳ وارداتی

  5. یادش بخیر داف های ایکس اف تو اون سال ها صفرشون ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون قیمت داشتن فول شون هم حدودا ۵۰۰ میلیون بود اکسور هم که ۲۷۰ تا ۳۰۰ قول نامه میشد رنو هم ۲۲۰ تا ۲۸۰ میلیون خرید و فروش میشد واقعا یادش بخیر دورانی بود.

  6. چندتا شرکت هستن که کرایه هاشون خیلی پایینه یکی میهن ، یکی مانیزان ، میماس ، کاله ، روزانه ، تبرک با بستنی شاد ، و دومینو البته اینا تمام شون ماشین دار هستن و کرایه هاشون در ماه حدودا ۱۰ با حقوق اداره کار و بیمه هست

  7. عالی جای حرف باقی نمی‌ذاره

  8. عکس آواتار

    ممنونم از نظرات دوستان عزیز

  9. عکس آواتار

    قسمت دوم این پست رو میذارم حتما ببینید و لذت ببرید

  10. عکس آواتار

    خواهش میکنم

  11. اون اسکانیا قرمز برام خیلی اشناست

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*